Craiova, victorie clară după plecarea lui Papură

Meciul dintre Poli Iași şi Universitatea Craiova disputat marţi seara cu scorul de 0-3. Abia în etapa a 21-a din Liga 1 oltenii au reuşit prima victoria din noul an, aceasta fiind obţinută după despărţirea de Corneliu Papură.

Poli Iaşi şi Universitatea Craiova s-au întâlnit marți seară, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, iar oltenii au avut, fără emoții, câștig de cauză.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 27, iar Dan Nistor a punctat pentru 2-0, în minutul 35. În partea secundă a jocului, Alexandru George Cîmpanu a marcat, în minutul 57, primul său gol în tricoul Universității Craiova şi a stabilit scorul final.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se apropie la cinci puncte de liderul FCSB și la patru puncte de CFR Cluj, echipa de pe locul secund. Oltenii au acumulat 40 de puncte după cele 21 de etape disputate.

Secundul Dragoş Bon a fost antrenor interimar, cel puţin pentru meciul cu Poli Iaşi. Tripleta Bon-Benga-Stancu ar putea însă să pregătească şi derby-ul cu Dinamo, din week-end, fiindcă până acum Mihai Rotaru nu s-a decis asupra antrenorului pe care-l vrea în Bănie.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: