Procesul dintre Pandurii şi asociaţi se judecă în martie

Procesul de la Înalta Cutre de Casaţie şi Justiţie al celor de la Pandurii, contra membrilor asociaţi ai clubului, a primit miercuri o nouă amânare. Judecătorii au dat un nou termen pentru luna martie, de această dată termenul fiind mai scurt decât anterioarele care s-au dat la câteva luni.

În şedinţa din data de 3 februarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat judecarea cauzei aflate pe rol în procesul celor de la Pandurii contra membrilor asociaţi. „Amână cauza la 24 martie 2021, ora 11:00, pentru a se lua la cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosarul cauzei”, a fost anunţul publicat oficial de Înalta Curte care se va pronunţa în acest dosar peste mai bine de o lună.

Procesul de la Înalta Curte este tergiversat încă din 2018 de justiţia din România. Pandurii a câştigat anterior la Judecătoria Târgu Jiu, conform încheierii nr. 35 din 20 martie 2018, pronunţată de Tribunalul Gorj - Secţia a II-a Civilă, apoi la Craiova, unde a avut din nou câştig de cauză, conform deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova – Secţia a II-a Civilă. Membri asociaţi au făcut apel însă la decizia de la Craiova iar procesul a primit doar trei termene în decurs de aproximativ doi ani.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: