Eşec pentru Găman în amicalul cu Universitatea II Craiova

Echipa a doua a celor de la Universitatea Craiova a administrat un eşec umilitor echipei gorjeanului Mario Găman. CSO Filiaşi a fost învinsă de o manieră categorică, scor 6-1, de satelitul Universităţii într.un amical jucat miercuri la Craiova.

Meciul amical s-a disputat pe stadionul „Aripile“, iar satelitul craiovenilor s-a impus clar în faţa formaţiei CSO Filiaşi. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de 60 de minute fiecare şi ambii antrenori au utilizat formule diferite de echipă în cele două părţi ale jocului. Universitatea s-a impus în prima repriză cu 3-0, spre încântarea lui Mihai Rotaru, prezent la acest meci să-l vadă la lucru pe Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, care a şi marcat în acest amical. CSO Filiaşi a avut câteva ratări mari, printre care şi o bară a lui Armăşelu.Antrenorii echipei CSO Filiaşi, Mario Găman şi Boby Arjoca Staicu, au mizat pe jucătorii: Jianu – Albăstroiu, Tătaru, Calu, Cuţitoiu – Vaştag – Săulescu, Armăşelu, Şendroiu – Fotescu. CSO Filiaşi a pierdut categoric, scor 1-6, iar la finalul întâlnirii, antrenorul Mario Găman a admis că elevii săi nu au fost conectaţi la joc: „Eram mulţumit înainte de joc că am reuşit un amical cu Craiova II. Ştiam că este o echipă bună, care are în componenţă jucători tineri, de mare perspectivă. Şi în timpul campionatului ne-a pus probleme, dar a fost altceva atunci, am avut altă atitudine şi s-au respectat sarcinile. Eu mă bucur că s-a întâmplat rezultatul acesta negativ, pentru că s-a dovedit că în momentul când intri pe călcâie şi iei lucrurile aşa cum le-au luat băieţii mei avem de suferit. Nu putem face nici înmormântare din această înfrângere, pentru că am folosit trei partituri diferite, am folosit mulţi jucători noi, am schimbat un pic sistemul. Ne continuăm pregătirea, vedem ce avem de îndreptat şi trebuie să progresăm“, a spus Mario Găman, pentru GdS.

Echipa lui Găman va continua pregătirea la Craiova iar în week-end va veni la Târgu Jiu unde are programat un meci amical cu ACS Viitorul.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: