CE Oltenia ia maşini prin Programul „Rabla”

Complexul Energetic Oltenia îşi va îmbunătăţi parcul auto din dotare cu 34 de maşini după ce a primit finanţare prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Naţional 2014. Anul acesta, doar Complexul Energetic Oltenia şi primăria oraşului Târgu Cărbuneşti au primit finanţare pentru cumpărarea de noi autovehicule. CEO primeşte vouchere de 221.000 lei, dar pentru că ia maşini scumpe, mai alocă 1,8 milioane lei şi din bugetul companiei.

Cea mai mare companie energetică din România îşi va achiziţiona anul acesta 34 de noi autoturisme prin programul „Rabla”. Administrarea Fondului de Mediu a aprobat dosarul Complexului Oltenia care cerea să reînnoiască 34 de maşini din propriul parc auto la începutul lunii august. AFM a dispus o finanţare de 221.000 lei pentru toate cele 34 de autovehicule. La începutul lunii octombrie, reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au scos la licitaţie atribuirea contractului, Renault Commercial Roumanie S.R.L fiind firma care va furniza companiei vehicule pentru orice tip de teren. Pentru achiziţionarea celor 34 de maşini marca Renault, compania energetică va mai scoate din propriul buzunar peste 1.800.000 lei.

Anul acesta, la Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto au aplicat primăria oraşului Târgu Cărbuneşti şi Complexul Energetic Oltenia. Primăria Târgu Cărbuneşti a primit de la AFM o finanţare de 6.500 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. 

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei pentru Protecţia Mediului, pe raza judeţului Gorj sunt 12 firme autorizate să caseze maşinile vechi însă, faţă de anii trecuţi, voucherul este eliberat de către dealer-ul de la care achiziţionează noua maşină şi nu de la firma care a casat autoturismul vechi.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: