Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia taie 9,9 hectare de pădure la Tismana I

Guvernul a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier naţional, fără compensare, de către Societatea Complexul Energetic Oltenia SA a terenului în suprafaţă de 9,9991 ha. Defrișarea se face pentru a permite extinderea carierei miniere Tismana I.

Pădurea este în proprietatea Complexului Energetic Oltenia. “Masa lemnoasă de pe terenul prevăzut la art. 1 alin. (1) se va precompta şi se va exploata conform prevederilor legale în vigoare”, arată proiectul de hotărâre.

Complexul Energetic Oltenia a achitat în Fondul de ameliorare a fondului funciar cu destinație silvică, aflat în administrare la Ministerul Apelor şi Pădurilor, taxa pentru scoaterea definitivă a terenului din fondul forestier național, în valoare de 6.641.805,48 lei, suma fiind plătită încă din 2014-2015.

Cel mai probabil, proiectul va fi pe ordinea zi a următoarei ședințe de guvern. (A.A.)

Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: