Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Rovinari a anulat actul de demitere al lui Iliescu

Fostul director comercial al Complexului Energetic Rovinari a scăpat de corvoada drumurilor spre Tribunalul Gorj sau Curtea de Apel Craiova după ce a decis să îşi retragă plângerea prin care contesta decizia de schimbare a sa din funcţie în urmă cu doi ani. Gheorghe Iliescu a găsit o cale amiabilă de împăcare cu unitatea la care a lucrat, judecătorii luând caz de soluţia respectivă şi închizând dosarul care a fost plimbat de nenumărate ori pe la instanţele din Gorj şi Dolj. Actuala administraţie a CE Rovinari a fost de acord cu anularea actului de demitere din funcţie stabilit de fostul director general Laurenţiu Ciurel în mai 2008. După acea dată Iliescu a fost transferat pe un post de consilier, în care a rămas până în septembrie 2008, când a demisionat din funcţie pe motiv că nu mai suporta izolarea la care îl supunea fosta conducere.

Actualii şefi ai CE Rovinari au fost de acord ca fostului director comercial să-i fie plătite diferenţele de salariu pe cele trei luni în care nu a mai fost în funcţie, la instanţă existând posibilitatea ca magistraţii să decidă acelaşi lucru. De altfel, procesul a fost câştigat iniţial la Tribunalul Gorj de către CE Rovinari, dar la Curtea de Apel Craiova judecătorii au dispus rejudecarea, la Târgu Jiu, a doua oară, Iliescu fiind cel care a obţinut câştig de cauză. Procesul a ajuns din nou la CA Craiova, după care a fost trimis pentru a treia oară spre rejudecare, dosarul fiind închis de abia acum prin împăcarea părţilor, prima sentinţă, cea favorabilă administraţiei, fiind pronunţată după o serie de amânări la Tribunalul Gorj, procesul având parte atunci şi de circa 11 termene, neobişnuit de multe pentru o asemenea speţă.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: