CE Rovinari a pierdut procesul cu Fondul Proprietatea

Complexul Energetic Rovinari a pierdut procesul cu Fondul Proprietatea la Tribunalul Gorj!  Fondul a dat complexul în judecată pentru  a anula o hotărâre a Adunării Generale a Acţionarilor de la CE Rovinari de la sfârşitul anului trecut. Conducerea CE Rovinari va ataca însă cu recurs decizia Tribunalului.

Este vorba de o hotărâre prin care  AGA mandata administraţia complexului să facă demersurile necesare pentru înfiinţarea companiei Electra. Fondul Proprietatea a cerut în instanţă anularea acestei hotărâri, iar Tribunalul Gorj i-a dat câştig de cauză. “Sentinţa 113. Admite cererea de ordonanţă preşedinţială. Dispune suspendarea hotărârilor pronunţate de AGEA CE Rovinari din 19 nov.2010 până la soluţionarea cererii de anulare a acestei hotărâri.  Nu se solicită cheltuieli de judecată”, se arată în sentinţa dată de Tribunalul Gorj.

CE Rovinari atacă hotărârea cu recurs

Complexul Energetic Rovinari va face însă recurs. “Avem un proces cu Fondul Proprietatea pentru anularea unei hotărâri. Ştim şi de hotărârea  Tribunalului Gorj, pe care o vom ataca cu recurs”, a declarat purtătorul de cuvânt al CE Rovinari, Diana Milea.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: