Ce solicită Vulpe pentru a semna protocolul USL la Câlnic

Situaţie tensionată în USL Câlnic! Primarul liberal Dumitru Vulpe cere demiterea şefului organizaţiei PSD Ilie Tatomir, în caz contrar ameninţând că nu semnează protocolul local. Câlnic şi Prigoria sunt ultimele două localităţi în care semnarea protocoalelor este întârziată de conflictele dintre liderii locali PSD şi PNL.

Primarul liberal îl consideră pe colegul de alianţă social-democrat un traseist politic, cu ambiţii de a candida la primărie. Dumitru Vulpe susţine că Ilie Tatomir ar negocia cu UNPR-ul. Nu vede altă cale pentru semnarea protocolului local decât aceea de demiterea a fostului său viceprimar din fruntea PSD Câlnic şi numirea altei persoane. „Alături de domnul Tatomir eu nu voi semna protocolul. PSD are alţi, mulţi, oameni de valoare cu care se poate colabora. În primul rând, dl Tatomir a trecut din partid în partid. A trecut pe la PNG, PNL, PSD şi acum negociază cu PD, UNPR.. El este un candidat de profesie. Vor avea alegeri la PSD Câlnic şi repet, PSD are mulţi oameni de valoare“,  a spus Vulpe la Radio Infinit.

Vulpe zice că n-are de gând să meargă alături de Tatomir în campania electorală pentru că oamenii din comună i-au spus că va pierde. „Cum să ies alături de el în faţa electoratului, vrem să câştigăm sau nu-”, întreabă primarul.

Ilie Tatomir susţine însă că nu a purtat niciun fel de discuţii cu alte partide politice în perspectiva unei candidaturi la primărie în 2012. Social-democratul spune că are susţinerea şefilor politici de la Târgu-Jiu, prin urmare, lui Vulpe nu-i rămâne decât să se conformeze şi să semneze protocolul USL. „Organizaţia judeţeană are încredere în mine. Eu sunt preşedinte la Câlnic, să se conformeze“, a spus Tatomir.

SUSŢINERE

Social-democraţii nici nu vor să audă de demiterea lui Ilie Tatomir din fruntea organizaţiei Câlnic, aşa cum vrea primarul. Vicepreşedintele Alin Văcaru, responsabilul de zonă, spune că nu înţelege de ce Vulpe refuză să semneze protocolul USL. Îi recomandă să lase la o parte animozităţile.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: