Ce spune Victor Ponta despre înlocuitorul lui Bălăşoiu

Directorul Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Vasile Ogârlaci, pare să fie favorit pentru ocuparea funcţiei de sef al companiei, de la 1 octombrie. Este data la care expiră mandatul actualului director Constantin Bălăşoiu, care a anunţat Consiliul de Supraveghere că nu doreşte prelungirea acestuia. Premierul Victor Ponta, prezent ieri la Târgu Jiu, a evitat sa facă declaraţii pe aceasta temă. Despre viitorul director a spus doar: În mod sigur nu voi fi eu!

Deşi acum o lună Victor Ponta i-a trasat sarcini clare directorului Complexului Energetic Oltenia, de această dată se abţine de la a mai face comentarii ce au legătură cu această companie. Chiar dacă pe 16 august a avut o întâlnire cu conducerea CE Oltenia, când a solicitat reducerea numărului de directori, ieri, Ponta nu s-a întâlnit cu nimeni din companie.

Constantin Bălăşoiu a anunţat printr-un comunicat de presă că, după expirarea mandatului, pe 30 septembrie, nu mai este interesat de funcţia de şef al CE Oltenia. Întrebat cine va fi înlocuitorul lui Bălăşoiu şi dacă acesta va fi gorjean, Ponta a spus că nu s-a gândit. „În mod sigur nu voi fi eu. Altceva nu pot să vă spun“, a spus Victor Ponta.

Premierul Ponta a reafirmat că sediul CEO va fi la Târgu Jiu. A amintit că această mutare a fost votată în Consiliul de Supraveghere şi că va fi pusă în aplicare.

Chiar dacă primul nume vehiculat pentru preluarea acestei funcţii a fost Octavian Graure, fostul director al Termocentralei Turceni, acum este în cărţi directorul Diviziei Miniere Vasile Ogârlaci. Acesta are susţinerea PSD.

CONFLICT

Ponta a mai spus că directorul executiv al CE Oltenia, Constantin Bălăşoiu, are şi un conflict cu primăriţa Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Dacă de aici mai scapă, de primarul Craiovei nu are şansă, a declarat Ponta. 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: