CE Turceni nu are post de şef pentru Răuţ

Fostul director de Resurse Umane de la Turceni, Ion Răuţ, şi-a recâştigat postul în instanţă, însă acesta se aşteaptă ca decizia magistraţilor gorjeni să fie contestată de conducerea Complexului Energetic Turceni.

La Complexul Energetic Turceni nu mai este loc de şefi. În cazul în care instanţa decide definitiv reîncadrarea lui Ion Răuţ la Turceni, în niciun caz nu va fi repus în funcţia de director de Resurse Umane, funcţie deţinută anterior, susţine directorul complexului, Octavian Graure. „Din punctul meu de vedere aştept hotărârea judecătorească deoarece nu avem decât un extras de la Ministerul Justiţiei, dar în niciun caz nu revine pe postul de director de Resurse Umane. În momentul în care vine hotărârea de la tribunal o să o analizăm. Dacă trebuie să-l angajăm, îl angajăm pe alt post, dacă nu, respectăm ce spune hotărârea. Aşteptăm hotărârea, am înţeles că o să vină peste două sau trei săptămâni”, susţine directorul general al CE Turceni,  Octavian Graure.

Pe de altă parte, conducerea Complexului Turceni mai are două căi de atac împotriva hotărârii Tribunalului Gorj, de care Răuţ este sigur că vor uza. Fostul director susţine că  nu va accepta decât o funcţie de conducere. „E firesc să fiu repus pe un post de conducere atâta vreme cât există o decizie a instanţei, care anulează o decizie de concediere. Practic efectul juridic în această situaţie este repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii actului desfiinţat. Decizia nu este definitivă. Are două căi de atac, apel şi recurs. Bănuiesc că nu le convine această soluţie. Mă refer la nişte foşti colegi de la Turceni, care au ei dorinţa asta să nu mă vadă prin Turceni. Dar nu ţine de puterea lor îndepărtarea mea de la Turceni după cum s-a văzut”, susţine Răuţ.

Ion Răuţ a fost concediat din funcţia de director de Resurse Umane în iunie 2009, iar locul acestuia a fost luat de Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: