Centru de recuperare ultramodern pentru persoanele cu dizabilităţi

În condiţiile în care numai în marile oraşe din România există centre ultramoderne pentru recuperarea persoanelor cu dizabilităăţi, într-o comună din Gorj se contruieşte un astfel de centru. Acesta va fi în comuna Bustuchin şi vor avea acces gratuit la terapie nu doar bolnavii din localitate, ci toţi care vor dori să vină aici la recuperare, pe bază de programare.

Centrul realizat cu bani europeni are o valoare de 1.000.000 de euro şi va fi gata în luna iunie. "Centrul are un bazin de înot pentru recuperarea persoanelor cu afecţiuni neuro-motorii, are saună, salină, jacuzzi şi masă pentru masaj. Aici pot veni la recuperare şi persoanele cu dizabilităţi sau care vor să se refacă după vreun accident. Centrul acesta este în centrul comunei, chiar lângă sala de sport şi va fi inaugurat în luna iunie", a precizat Ion Ciocea, primarul din comuna Bustuchin.

Autorităţile locale din comuna Bustuchin precizează faptul că accesul la acest centru de recuperare va fi gratuit şi se va face pe bază de programare. "Centrul acesta de recuperare nu este doar pentru cetăţenii din Bustuchin, ci pentru toată lumea care are nevoie de recuperare. Nu putem să închidem uşa în nasul celor care au probleme şi mai ales probleme de acest gen. Vorbim de persoane cu dizabilităţi sau cu afecţiuni neuro-motorii. Se va lucra pe bază de programare şi, repet, serviciile vor fi gratuite pentru toată lumea", a mai spus Ciocea.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: