Centrul „Brâncuşi“ vrea să facă angajări

Primăria municipiului Târgu Jiu a solicitat în urmă cu mai bine de o lună deblocarea a 16 posturi în administraţia publică locală, dorind să beneficieze şi ea de proiectul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Cert este că Instituţia Prefectului Gorj a crezut de cuviinţă că le sunt suficiente numai opt posturi pentru care să facă solicitare.  Marea majoritate a posturilor solicitate spre deblocare, şase la număr, sunt în cadrul Centrului Cultural ”Constantin Brâncuşi”.

Toate cele şase posturi disponibile la centrul Brâncuşi sunt pentru funcţia de consilier în cadrul mai multor compartimente. MAI nu a luat încă o decizie însă de îndată ce vor fi deblocate, centrul Brâncuşi va organiza un concurs cu acte în regulă pentru ocuparea lor. Potrivit directorului centrului, Ovidiu Popescu, ocuparea posturilor este imperios necesară având în vedere că este o proiect nou înfiinţat. ”Deblocarea posturilor nu a fost încă confirmată de MAI dar aşteptăm pentru că avem nevoie de oameni. Imediat ce ni se va comunica faptul că au fost deblocate, se va pune la punct organizarea concursului”, a declarat Ovidiu Popescu, directorul Centrului ”Constantin Brâncuşi”.

POSTURI

Instituţia Prefectului confirmă solicitarea primăriei şi spune că încă nu a fost înştiinţată cu deblocarea celor opt posturi. ”Iniţial au solicitat 16 posturi însă noi nu le-am acceptat decât opt. Şase sunt în cadrul centrului de cultură iar celelalte două, unul de îngrijitor la Direcţia de Venituri Publice iar cel de-al doilea de inspector debutant la Poliţia Locală”, a declarat Liviu Diaconescu, şef serviciul legalitate acte din cadrul Prefecturii Gorj.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: