Cer sprijinul copiilor la meciul cu Târgu Mureş

Cat costa nebunia unui fan intrat in fundul gol pe teren- 20 de mii de lei si un meci fara spectatori in tribuna. Asta e pedeapsa primita de panduri in urma incidentului de la partida cu Steaua. Dupa modelul Petrolul, gorjenii incearca sa convinga Liga Profesionista sa-i lase cu femei si copii in tribune la meciul cu Tg Mures din sambata Pastelui.

Gestul fanului exbiţionist de a intra pe teren şi a-i arăta fundul lui Stanca îi costă dur pe panduri. Culmea, se pare că fanul problemă nici nu era de-al pandurilor, ci al Craiovei.

Cheamă copiii la meci

Cu toate astea, sentinţa Ligii a fost dură. Pandurii vor juca un meci cu porţile închise şi vor achita şi o amendă de 20 de mii de lei. Gorjenii se inspiră din modelul Petrolul şi cer Ligii să-i lase cu femei şi copii în tribune la meciul cu Tg Mureş din sâmbătă Paştelui. „Sunt trist pentru că nu-mi doream să jucăm fără aportul publicului care în ultimele partide şi chiar de la revenirea de la Severin a fost alături de echipă, un al 12-lea jucător. Asta e decizia Comisiei de Disciplină, puteam să luăm şi 2-3 etape, aşa avem doar o etapă suspendat terenul. O să fac o adresă către FRF pentru a ne aproba să jucăm cu copii şi femei în tribune. Sper să fie mulţi copii în sâmbăta Paştelui, probabil femeile n-o să fie în număr prea mare pentru că au alte ocupaţii. Dar o să vină copii de Centrul de juniori, de la Rovinari, de la Motru şi încercăm să facem acţiuni prin şcoli să cerem sprijinul copiilor la această partidă foarte importantă pentru noi”, spune preşedintele Pârvulescu. Pandurii se pregătesc acum să dea în judecată firma de pază pentru a-i obliga să plătească amenda primită.  „Era foarte bine dacă firmele de pază l-ar fi imoblizat înainte să intre pe suprafaţa de joc. Dacă nu intra pe teren, poate scăpăm doar cu un avertisment. Urmează să discutăm restul problemelor cu avocaţii noştri şi vom lua măsurile care se cuvin. Deocamdată noi o plătim”, mai zice Pârvulescu.  „Cert este că acel personaj nu avea voie să intre pe suprafața de joc. Cred că regulamentul include și o sancțiune de genul acesta. Echipa e normal să aibă de suferit pentru că ne place să jucăm cu spectatori și cred că fiecăruia dintre jucători nu le convine să joace ca-n cimitir, într-un stadion gol”, a comentat şi Grigoraş.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: