Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Chibulcutean are oferte din prima ligă

Jucătorii trecuţi pe lista de transfer la Pandurii, toţi cei din lot care au contribuit la retrogradare, cu excepţia celor din apărare, nu par să aibă căutare prin Liga I. Nici o ofertă nu a venit până acum pe adresa celor de la Pandurii, doar Păcurar e dorit de cei de la Steaua însă şi acesta spune că nu ştie nimic despre o astfel de ofertă. Ceilalţi jucători care mai au oferte, cel puţin la nivel declarativ, sunt  trei dintre cei patru pe care preşedintele Condescu spunea că nu sunt transferabili. După ce Cardoso a fost curtat intens de Dinamo  şi despre Stanca s-a scris că e dorit de Dinamo şi Rapid, şi fundaşul Alin Chibulcutean este dorit acum de una dintre echipele din Liga I. Jucătorul cu cele mai multe minute jucate la Pandurii în sezonul recent încheiat, evoluând în 32 din cele 33 de partide ale campionatului, lipsind doar un meci din cauza cumulului de cartonaşe galbene şi la altul o repriză din cauza unei accidentări.

Deşi speră să mai joace cu Pandurii în Liga I, Chibulcutean e tentat să accepte o ofertă a unei echipe din prima ligă. „Nu pot să spun cine m-a ofertat pentru că n-am discutat încă cu preşedintele clubului. Aştept să discutăm şi să vedem ce părere are dânsul”, a precizat fundaşul care s-ar despărţi totuşi cu greu de Pandurii, fiind legat e această echipă la care evoluează de aproximativ patru ani.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: