Chiţiu a părăsit Pandurii fără să anunţe conducerea

Sosit cu o zi în urmă la Târgu Jiu, atacantul celor de la Săgeata Năvodari, Sorin Chiţu, a dispărut de la hotel şi nu s-a mai prezentat la antrenament cu echipa.  Oficialii de la Pandurii ajunseseră la un acord cu cei de la Năvodari pentru un transfer al acestuia, dar jucătorul nu a rezistat şi a părăsit Târgu Jiul.

Chiţu a jucat în filmul „Dispărut fără urmă”, a spus ieri în glumă antrenorul Petre Grigoraş care face haz de necaz, mai ales că nici nu are atacanţi în lot: „Aseară a fost la antrenament, dar dimineaţă a uitat să mai vină. Nu ştim nimic de el, şi-a închis şi telefonul şi acum e închisă şi pista de-a mai reveni încoace”, a precizat Grigoraş, care nu are nevoie de astfel de jucători la echipă. „Avem nevoie de jucători de caracter, dacă avea ceva de spus trebuia să ne-o spună. A venit la hotel, s-a cazat, a făcut năniţă şi a dispărut. Se înţelesese cu preşedintele în privinţa contractului, era problema să dea randament şi apoi să ne înţelegem pentru transfer cu cei de la Săgeata”.

Doar doi atacanţi pentru stagiul din Turcia

Preşedintele executiv de la Pandurii crede că jucătorul a considerat că nu se poate adapta la Târgu Jiu şi de aceea a plecat fără să anunţe. „Chiţu cred că nu s-a putut adaptat la Târgu Jiu dar e greu de crezut că şi-a putut da seama de asta în 24 de ore. Părerea mea e că unii dintre oficialii de la Năvodari l-au convins să revină la Săgeata pentru că au nevoie de el în acest retur”, a spus aseară Eugen Pârvulescu care a negociat câteva zile cu cei de la Năvodari să ia jucătorul şi acum a rămas tot fără atacant.

Pandurii au rămas tot cu doi atacanţi pentru stagiul din Turcia, Bogdan Apostu şi Albert Voinea fiind singurii jucători cu profil ofensiv din echipă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: