Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci bărbaţi, în arest după un scandal

Poliţiştii au reţinut cinci bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. În noaptea de vineri spre duminică, poliţia a fost sesizată de Ţ.D.L., de 35 ani, din comuna Borăscu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din localitate, a fost lovit de mai multe persoane.

Poliţiştii au stabilit că B.C.I., de 25 ani, F.V., de 25 ani, ambii din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, P.I., de 27 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, Ţ.D.L., de 35 ani şi G.D., de 37 de ani, ambii din comuna Borăscu, judeţul Gorj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au avut o altercaţie, pe parcursul căreia au tulburat ordinea şi liniştea publică în incinta acelui local şi au distrus mai multe bunuri. Întrucât faptele comise de către suspecţi au provocat teamă şi indignare în rândul cetăţenilor, poliţiştii au dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Acum suspecţii sunt liberi, dar nu pot părăsi ţara.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: