Cinci jucători de la Pandurii 2, convocaţi în lot

Antrenorul Sorin Cârţu a apelat ieri la cinci jucători de la echipa a doua pentru a completa lotul cu care s-a deplasat spre Urziceni, în timp ce patru jucători din lotul echipei mari vor evolua la Pandurii 2 la meciul de vineri.

„În aceste condiţii în care ne confruntăm cu mari probleme de lot, am luat jucători de la echipa a doua. Îi am cu mine şi pe Pleaşcă, Stanciu, Vlăduţi, Rada şi Bănică, ultimul pentru că nu aveam rezervă de portar deoarece Livshit nu a revenit în ţară fiind plecat după viză”, a explicat ieri Cârţu. Directorul sportiv Robert Bălăeţ a plecat ieri la Bucureşti pentru a rezolva problema vizei de la LPF pentru portarul echipei a doua, Nicuşor Bănică, acesta neavând drept de joc până acum decât la liga a treia.

Schimbul de jucători cu echipa a doua survine la o săptămână după ce doi jucători de la prima echipă au fost trimişi la Pandurii 2, Arrieta şi Tilincă, de marţi alăturându-li-se acestora şi Ghindeanu. „Sunt dezamăgit de modul lor de a participa la jocurile acestea deosebit de importante. De puterea lor de a se autodepăşi, pentru că acestea sunt jocuri la care trebuie să te autodepăşeşti. Asta e starea de fapt la echipă, am sperat la mai mult la aceste ultime meciuri dar nu s-a putut”, a explicat ieri Cârţu care şi-ar dori recuperarea unor puncte pierdute chiar şi prin jocuri mai slabe: „Încercăm la fiecare meci să recuperăm punctele pierdute. Aş prefera să jucăm prost şi să câştigăm, să nu mai avem regretul că am jucat bine şi rezultatul ne nedreptăţeşte.  Este un moment în care numai eficacitatea contează, nu mai contează sentimentalisme sau nu ştiu ce imagine laşi. Eficacitate apropo de punctele puse în joc. De ce să spunem că suntem ineficace că şi la Mediaş nu am primit gol, au dat ai noştri”.

Şi Unirea Urziceni are probleme

La fel ca şi Pandurii, Unirea are un lot numeros dar şi probleme medicale şi suspendări care afectează lotul. Astfel, antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, are la dispoziţie doar 18 jucători pentru meciul cu Pandurii, de vineri seara. Semedo, Brandan şi Nicu sunt suspendaţi pentru această partidă din cauza cumulului de cartonaşe galbene în cazul primilor doi în timp ce  Epaminonda Nicu a fost eliminat la ultimul meci de la Vaslui. Profitând de absenţele celor trei colegi suspendaţi, Todoran va prinde lotul după o pauză de 12 meciuri.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: