Cinci tineri din Târgu-Jiu au comis şapte furturi

Doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti şi au fost prezentaţi în cursul zilei de ieri Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. Se pare că ei fac parte dintr-un grup de cinci tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi cabinete medicale sau notariale.

Suspecţii, trei minori de 17 ani şi a doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în urma continuării cercetărilor în mai multe cazuri de infracţiuni de furt comise pe raza Municipiului Târgu-Jiu.

Din probatoriu administrat, oamenii legii au stabilit că suspecţii au comis în perioada 13-27 aprilie un număr de 7 infracţiuni de furt din societăţi comerciale, cabinete medicale individuale şi un notariat public, amplasate pe raza municipiului Târgu-Jiu. Tinerii sunt suspectaţi că au sustras aparatură electronică, bani şi alte bunuri, prejudiciul fiind estimat la peste 10.000 lei. Până în prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70 %. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: