Cine pleacă de la guvernare?

Politicienii gorjeni susţin că în Gorj alianţa de guvernare funcţionează chiar mai prost decât la Bucureşti. Cu toate acestea, nimeni nu pare dispus să renunţe la putere.

Cosmin Popescu, preşedintele interimar al PDL Gorj, spune că PSD ar trebui să se hotărască ce face, ori acceptă guvernarea din care face parte, ori se desparte de PDL. „Eu consider PSD ar trebui din scos de la guvernare judecând după comportamentul lor. Semnează protocolul după care a doua zi îl încalcă”, susţine Cosmin Popescu.

Cum era şi normal, Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, crede că partidul din care face parte ar trebui să rămână la cârma ţării. „Consider că PSD trebuie să rămână la guvernare. Dacă se pune problema ieşirii de la guvernare trebuie consultaţi şi membrii PSD din teritoriu. Din punctul meu de vedere, într-un moment de criză, nu trebuie să ne jucăm de-a guvernarea. Trebuie să ne facem datoria pe ministerele pe care le avem”, susţine preşedintele PSD Gorj.

Conservatorul Ilie Petrescu afirmă că alianţa nu a funcţionat niciodată la nivelul judeţului. „Cert este că alianţa nu a existat niciodată la nivelul judeţului Gorj. Orice alianţă trebuie să fie respectată atât la centru cât şi în judeţe”, este de părere Petrescu.

Ion Fugaru, preşedinte PRM Gorj, crede că alianţa PSD-PDL se va rupe după alegerile prezidenţiale. „Totul se va termina după alegerile prezidenţiale. După alegeri, cele două partide nu vor mai fi împreună la guvernare. Lupta pentru putere este atât de mare încât nici unul nu vrea să cedeze”, susţine Ion Fugaru. 

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: