Cine sunt candidaţii la funcţia de primar la Padeş

Consiliul Local al comunei Padeș se va întruni miercuri, 4 noiembrie, în şedinţă pentru a lua act de demisia primarului interimar Ilie Dragoteanu, dar şi pentru a desemna un nou şef al comunei. Printre cei care îşi doresc această poziţie se numără consilierul PNL Serafim Antonie şi Mihai Arginaru, liderul PSD Padeş, fost viceprimar pe vremea lui Mihăiţă Troacă.

Primăria Padeș a rămas din nou fără conducere, asta după ce Ilie Dragoteanu şi-a dat demisia din funcția de primar interimar la numai două luni după preluarea acestei poziţii. Dragoteanu a explicat ce l-a determinat să plece din fruntea primăriei Padeş. "Am demisionat din motive personale. Nu cred că este un capăt de ţară demisia mea. Proiectele vor fi continuate, nu se vor stopa. E o problemă stric personală, nu este o nemulţumire faţă de personalul din primărie sau activitatea din primărie. Este o mică dezamăgire că nu am putut duce la bun sfârşit tot ce mi-am propus", a declarat Ilie Dragoteanu, la Radio Infinit. Acesta a vorbit şi despre modul în care a vorbit fostul viceprimar Mihai Argintaru despre demisia sa. "Probabil după 9 luni de comă s-a trezit şi a început să comenteze neştiind motivele care m-au determinat pe mine să iau această hotărâre. Nu mă pot coborî să comentez afirmaţiile lui Argintaru".

Consiliul Local al comunei Padeş se va întruni miercuri în şedinţă pentru a lua act de demisia lui Ilie Dragoteanu, dar şi pentru a desemna noul primar interimar al comunei.

Organizația PNL Padeș nu și-a desemnat deocamdată candidatul la postul de primar interimar al comunei, însă liderii organizaţiei judeţene vehiculează un nume. "Marţi, la ora 18, o să merg acolo şi voi avea o discuţie cu organizaţia. Din discuţiile telefonice pe care le-am avut cel agreat este Antonie Serafim", a precizat Dan Vâlceanu, co-preşedinte PNL Gorj.

Fostul viceprimar de la Padeş, Mihai Arginataru spune că este candidatul PSD Padeş din partea social-democraților pentru funcția de primar interimar. "Şi PSD va avea un candidat, pe Mihai Argintaru. Eu am dovedit că ştiu, şi pot, și vreau. Nu am fost lăsat la momentul respectiv. Dacă voi reuşi să fac majoritatea voi dovedi că sunt mult mai priceput şi mai înţelept decât toţi care au fost până acum. Consiliul Local Padeș este format din 6 consilieri PNL, 1 independent, 2 PRM şi 4 PSD. N-are cine să mă bată pe mine", a spus Mihai Argintaru.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: