Cine vizează funcţii de conducere în PSD Gorj

La nivelul PSD Gorj există câteva funcţii de vicepreşedinte vacante după ce persoanele care ocupau aceste poziţii au promovat în diverse job-uri administrative ce nu le mai permit apartenenţa la un partid sau nu au mai dorit să ocupe respectiva poziţie, aşa cu este cazul deputatului Scarlat Iriza. Posturi de vicepreşedinte la PSD Gorj au rămas vacante după numirea lui Laurenţiu Ciurel în fruntea CE Oltenia, promovarea lui Toni Greblă la Curtea Constituţională a României sau numirea lui Alin Văcaru la Prefectura Gorj. De-a lungul vremii, mulţi s-au arătat interesaţi să devină vicepreşedinte la PSD Gorj, unul dintre doritori fiind avocatul Gheorghe Pecingină.

Claudiu Manta, preşedintele TSD Gorj, a spus marţi că cel puţin un post de vicepreşedinte în cadrul organizaţiei judeţene a PSD Gorj ar trebui să fie ocupat de un tânăr din organizaţia de tineret a partidului. „Există câteva posturi de vicepreşedinţi care sunt vacante şi aş prefera ca măcar unul dintre aceste posturi să revină organizaţiei de tineret. Unul dintre cei care au plecat, Alin Văcaru, provine de la organizaţia de tineret. Avem mai mulţi tineri, decizia o vom lua în forurile statutare ale TSD. Chiar am avut o şedinţă şi am transmis colegilor mei că cei interesaţi trebuie să-şi exprime opţiunea de a dori să candideze”, a declarat Claudiu Manta.

Unul dintre viitorii vicepreşedinţi ai PSD Gorj ar putea fi chiar liderul TSD, Claudiu Manta, mai ales că se apropie de vârsta care nu îi va mai permite să rămână la organizaţia de tineret.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: