Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciobanu a depus memoriu la FRH

După Novanc şi Savenco, şi ceilalţi doi jucători de naţională, Florea şi Ciobanu, şi-au exprimat dorinţa de a pleca. „Acesta este lotul, acesta este bugetul, cu aceste lucruri continuăm defilarea.  De plecat, în fiecare zi mai apare unul care vrea să părăsească echipa invocând probleme medicale, familiale sau de altă natură. Cine vrea să rămână, în condiţiile impuse de conducere, e bun rămas. Cine vrea să plece e liber să o facă”, a mai spus Andrieş, care speră să-l convingă pe portarul Ciobanu să rămână la echipă. Situaţia e complicată, portarul depunând memoriu la federaţie, după cum a spus Andrieş: „Să vedem cu Ciobanu, situaţia lui este încă neclară. A făcut memoriu la federaţie. Nu mi se pare normal să faci acest lucru atât timp cât eşti jucător al unei echipe. Întâi discuţi cu conducerea dacă eşti nemulţumit, iar dacă nu ajungi la un numitor comun, abia atunci eşti pus în situaţia de a înainta memoriu către federaţie”.

Dacă îl va pierde şi pe Ciobanu, Energia va avea totuşi acoperit postul de portar unde pot apăra Dragomir şi Rădulescu dar şi mai tânărul Motoi care se află încă în lot.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: