Ciocea: Nu ştiam că Dumitru Cotruna este consilierul lui Călinoiu

Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, bate în retragere. După ce în urmă cu câteva zile îl făcea pe Dumitru Cotruna  în toate felurile, de la ”informatorul” lui Călinou, la un director de 3%, acum primarul nu se mai simte atacat nici de declaraţiile acestuia referitoare la studiile pe care le-a urmat la Herculane. Ba mai mult, Ciocea a declarat pentru Radio Infinit că nici nu știa că Dumitru Cotruna este consilierul președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, declară după ce zile întregi l-a atacat în presă pe Dumitru Cotruna, un eventual candidat la funcția de director la Protecția Copilului Gorj, că nu știa că acesta este consilierul lui Călinoiu. Abia după ce a citit presa a aflat, iar acum nu i se mai pare întâmplător faptul că Ion Călinoiu vrea să îl pună director la Protecția Copilului. Supărat pe atacurile din ultima vreme, Cotruna s-a lăudat cu studiile făcute la Craiova, care nu se compară cu cele făcute de Ciocea la Herculane. ”Nu contează unde faci facultatea, important este ce știi să faci. Am spus un punct de vedere, dar nu știam că dumnealui este și consilierul domnului Călinoiu. Asta am văzut acum, am mai aflat ceva. E bine să mai aveam astfel de discuții pentru că mai aflăm. Chiar nu știam că este consilierul domnului Călinoiu, iar acum îmi dau seama de ce îl susținea”, menționează Ion Ciocea.

Se bat în studii

Chiar dacă Cotruna declara zilele trecute că Ciocea nu a lucrat și nu a făcut școala cu el, ci la Herculane, unde nu a fost nevoit să treacă prin emoțiile prin care a trecut acesta la Craiova, primarul din Bustuchin ripostează că ar fi putut face zece mastere și tot atâtea doctorate. ”Toată lumea a avut emoții. Asta nu e o scuză sau nu e un motiv de a ocupa o funcție. Și eu puteam să fac și master, putem să fiu și doctor. Eu am făcut o facultate  că trebuia să o fac, dar am considerat că dacă nu merg mai departe pe aceeași linie  nu pot să ajung nici doctor pentru că mi-ar fi rușine dacă nu profesez. Eu am făcut-o pentru că sunt primar și e una să spui că ești absolvent de drept și alta să spui că eşti un om simplu cu liceul”, a mai menționat la același post de radio Ion Ciocea.

DISCUŢII

Liberalul Dian Popescu e deranjat de discuţiile, despre studiile superioare, purtate între Cotruna şi Ciocea. Liderul liberalilor a mai spus că nu vrea director general din afara DGASPC, lăsând să se înţeleagă foarte clar că nu agreează nominalizarea consilierului lui Ion Călinoiu.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: