Ciprian Florescu, adunat de pe drumuri de PSD

Apropierea campaniei electorale a dus la o creştere a nervozităţii în PSD Gorj, partid din care tot mai mulţi lideri vor să plece. Primarul din Leleşti a fost atacat la Gorj TV de vicepreşedintele CJ Gorj, Ciprian Florescu. A intrat însă prin telefon fostul vicepreşedinte PSD Puiu Diaconescu, care i-a strigat lui Florescu că a fost adunat de pe drumuri de PSD.

Primarul din Leleşti a început prin a-şi expuse supărarea pe Ciprian Florescu, care declarase la ştiri că Marian Rotaru ar trebui să înţeleagă că dragoste cu sila nu se poate şi că nu poate fi candidatul partidului. Puiu Diaconescu a spus că Ciprian Florescu este doar profitorul muncii celor din PSD. „Ciprian acum câţiva ani nu avea din ce trăi şi a fost luat la partid. L-am luat cu mine pe zona de sub munte, l-am învăţat să facă politică, şi acum spune că dragoste cu sila nu se face”, a spus Diaconescu.  „Mulţi care sunt în funcţii de conducere ar trebui să ne respecte pentru munca pe care am făcut-o pentru ei”, a spus şi Marian Rotaru.

Puiu Diaconescu susţine că PSD mai este format în Gorj din trei-patru persoane, singurele care iau decizii în partid. „De şapte luni nu se poate întruni conducerea PSD Gorj. Preşedintele partidului nu îmi răspunde la telefon. Nu reuşim să vorbim cu nimeni din aprilie. Au ajuns la putere, şi-au văzut interesele. Nu am crezut niciodată că în PSD se vor petrece asemenea lucruri care se întâmplă”, a spus Puiu Diaconescu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: