Cîrţu, supărat pe un jucător al Craiovei după eşecul cu CFR

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, a reacţionat dur după eşecul din meciul cu CFR Cluj, pierdut de craioveni, scor 0-2. Acesta s-a supărat pe un fotbalist de la U Craiova care nu a avut prestaţia pe care o aştepta de  la el.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, crede că CFR Cluj ar fi avut probleme, dacă echipa din Craiova ar fi menţinut ritmul din prima repriză. De asemenea, oficialul i-a apărat pe suporterii care l-au fluierat pe Andrei Ivan în momentul schimbării.

Sorin Cîrţu nu îşi face calcule pentru titlu şi aşteaptă meciurile tari din play-off-ul Ligii 1: "Supărare e,  dar  meciul s-a jucat în prima repriză. A fost frustrant că am terminat o primă repriză ca asta în dezavantaj. Noi, când am ajuns la poartă, am dat în bară. Aşa se fac diferenţele şi toate ne-au fost împotrivă. CFR Cluj chiar avea o problemă dacă şi în repriza secundă li se întâmpla ce s-a întâmplat în prima repriză. E frustrant, cred că am avut mai multe ocazii decât am avut în tot campionatul acasă. L-am prins şi pe Arlauskis într-o zi inspirată. Asta e, până la urmă trebuie să acceptăm. Aşa e când joci împotriva CFR-ului. Parcă aveau sârmă ghimpată, e stilul lor. Nu vorbim despre acum despre titlu, nimeni nu poate vorbi despre titlu. O să vedeţi ce o să fie în play-off-ul ăla", a declarat oficialul Craiovei în cadrul emisiunii  "Sport Center",  unde a criticat şi pe Andrei Ivan: "Să nu-i judecăm pe oameni. Oamenii aşteaptă să vadă ceva. Dacă l-au huiduit pe Ivan, înseamnă că au pretenţii de la el. Nu mi s-a părut că e Ivan ăla pe care-l ştim. De asta s-au manifestat aşa, oamenii nu voiau să se piardă meciul, au plecat umiliţi. A fost un sentiment de frustrare. Nu e bine, dar nu poţi să treci aşa pe lângă".

Andrei Ivan nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar la meciul cu CFR Cluj a fost taxat de fanii olteni, în momentul schimbării.

Vizualizări: 1,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: