Ciurel, alături de Călinoiu, dar nu-i face campanie

Declaraţie interesantă din partea fostului vicepreşedinte al PSD Gorj, Laurenţiu Ciurel. Acesta a declarat la Radio Omega că este alături de fostul președinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, cu sufletul, însă nu se va implica în campania acestuia. Ciurel mai speră ca vizita lui Ponta să lămurească situaţia între social-democraţii gorjeni.

Rep.: Cum comentaţi ceea ce i s-a întâmplat domnului Ion Călinoiu?
Laurenţiu Ciurel: Eu nu pot să neg că am avut atâta timp o colaborare foarte bună cu domnul Călinoiu. Mi s-a părut nedrept ce i s-a întâmplat, mi s-a părut un om care este lovit la momentul respectiv şi acesta a fost motivul pentru care am vrut să fiu lângă el într-un moment greu. Eu sunt încă membru al Partidului Social Democrat, din păcate domnul Călinoiu şi-a dat demisia de acolo. Asta este situaţia.

Rep.: Veţi rămâne alături de Ion Călinoiu în campanie?
L.C: Voi rămâne cu sufletul tot timpul alături de Ion Călinoiu, dar nu-i voi face campanie lui Ion Călinoiu, nu sunt în staff-ul lui de campanie.

Rep.: Aţi discutat cu domnul Ponta despre situația de la Gorj?
L.C: Din fericire mă întâlnesc cu domnul Ponta mai des decât toţi pesediştii gorjeni, pentru că suntem colegi de dosar și vrând-nevrând ne vedem o dată la două săptămâni la Înalta Curte. Am discutat cu domnul Ponta acest subiect, este o situație nefericită, și dânsul la fel nu știa cum o să poată reacționa într-o campanie împotriva domnului Călinoiu, după ce au fost atâta timp, atâția ani și atâtea campanii împreună.

Rep.: Credeţi într-o rezolvare a lucrurilor în PSD?
L.C: Nu ştiu cum se va rezolva această treabă, este într-adevăr pentru membrii simpli de partid, cum sunt și eu, o mare dificultate, dar eu sper că sunt două persoane mature şi probabil încă există o posibilitate ca pe viitor să colaboreze.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: