Ciurel, atac la ziarişti

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, trece la atacuri asupra ziariştilor care-l critică. O jurnalistă de a Hotnews a publicat pe Facebook răspunsul, prin SMS, pe care l-a obţinut de la Laurenţiu Ciurel atunci când l-a întrebat despre presiunile asupra ANAF. Întrebarea jurnalistei era adresată în contextul în care Hotnews a publicat un articol din care rezulta că la şase luni CEO s-a aflat sub executare silită pentru datorii la stat, în baza cifrelor furnizate de ANAF. Drept urmare, ministrul Andrei Gerea a fost trimis la ANAF pentru a rezolva problema.

Precizăm că mesajul lui Ciurel este redat cuvânt cu cuvânt: "Aţi dat drumul cu bunăştinţă unor informaţii complet false. Dat dv (n.m.???) puteam fi puşi in situaţia de a pierde milioane de euro. Norocul este ca nu vă mai ia nimeni in serios. Asta până în momentul când o să aflam din cine ştie ce stenograme la comanda cui scrieţi. Iar Jiul e mai curat ca Dâmboviţa, şi sigur mai deştept. Aşa comentez".

În conferinţa de presă susţinută de Laurenţiu Ciurel miercuri, 21 octombrie, acesta s-a repezit cu reproşuri şi la o ziaristă din presa gorjeană. Aceasta i-a adresat mai multe întrebări legate de lucrările de la Turceni şi transferul Berbeştiului la CET Govora. Directorul i-a răspuns că cel mai probabil a primit articolul şi ea l-a semnat, precizând că aşa făcea şi el cu unii ziarişti. (M.B.)

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: