Ciurel încearcă din nou să revină la CEO. Cum!

Laurențiu Ciurel mai face o încercare să revină pe postul de director al CE Oltenia. Revocat la finalul lui 2015, Ciurel a acționat CEO în instanță pentru a reveni la șefia companiei, dar a pierdut la Curtea de Apel Craiova, sentința fiind definitivă.

Chiar și așa, în aceste zile, Ciurel a intentat un nou proces prin care încearcă obținerea nulității documentelor prin care a fost demis. Primul proces a fost pentru anularea hotărârii Consiliului de Supraveghere. Laurențiu Ciurel a fost revocat din funcția de director deoarece nu și-a îndeplinit indicatorii de performanță. Ciurel și echipa sa au reușit însă performanța de a produce pierderi de 690 de milioane de lei în 2014 şi 960 de milioane de lei în 2015.  

Laurențiu Ciurel a fost numit cu sprijinul PSD director la Termo Rovinari. La scurt timp a fost numit director general al CE Oltenia, post în care a rămas până pe 4 decembrie 2015. Rămâne în istoria mineritului și energiei ca directorul care a scos în stradă, de mai multe ori, mii de mineri și energeticieni care i-au cerut demisia, cel care a redus cu 30% veniturile angajaților, directorul amendat pentru discriminarea salariaților, cel care a promovat oamenii pe criterii politice și sindicale, dar și managerul care a reușit spargerea sindicatelor din CE Oltenia.

Galerie foto


Vizualizări: 5,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: