Ciurel reia procesul pentru revenirea în fruntea CE Rovinari

Fostul director general al Complexului Energetic (CE) Rovinari, Laurenţiu Ciurel, speră ca justiţia să-i facă dreptate şi să-l repună în funcţia de conducere pe care a pierdut-o cu peste un an în urmă. El a contestat în instanţă decizia prin care a fost schimbat din fruntea unităţii, Ciurel pierzând deocamdată la Tribunalul Gorj, procesul său urmând să se reia după Paşti la Curtea de Apel Craiova.

Aceeaşi soartă o are şi fostul director de personal de la CE Turceni, Ion Răuţ, purtător de cuvânt al PNL Gorj, care a pierdut procesul la Tribunalul Gorj. Judecata sa a fost reluată la Curtea de Apel Craiova, magistraţii de aici având de judecat mai multe cauze de acest gen după schimbările de anul trecut din fruntea unităţilor miniere şi energetice din Gorj.

Judecătorii au dat decizii care, până acum, nu au fost pe placul contestatarilor, cea mai mare dezamăgire trăind-o fostul director de personal de la Rovinari, Dumitru Dragu. Acesta a pierdut definitiv procesul prin care cerea reangajarea pe funcţie la Complexul Energetic Rovinari. Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea acestuia, după ce, anterior, Tribunalul Gorj dispusese reangajarea lui Dragu în funcţia pe care a deţinut-o în perioada în care director general al CE Rovinari era Laurenţiu Ciurel. De numele celor doi se leagă şi îndepărtarea din funcţie a fostului director comercial Gheorghe Iliescu, cel în cazul căruia justiţia nu a reuşit să lămurească lucrurile nici până acum. Iliescu se judecă de mai bine de un an şi jumătate într-un proces în care cere reangajarea pe funcţie, el fiind demis de Ciurel în timp ce era în concediu medical. Deocamdată, procesul se rejudecă pentru a treia oară la Tribunalul Gorj, până acum o instanţă dându-i dreptate fostului director comercial, o alta considerând că îndepărtarea sa s-a făcut legal.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: