Ciurel se judecă la Craiova pentru şefia CE Rovinari

Procesul prin care Laurenţiu Ciurel contestă decizia sa de înlocuire de la şefia Complexului Energetic Rovinari a început ieri la Curtea de Apel Craiova.

Primul termen în astfel de procese presupune, de regulă, o amânare, fostul director general dorind ca instanţa să anuleze hotărârea Consiliului de Administraţie prin care el a fost îndepărtat din funcţia de conducere. O primă instanţă, cea de la Tribunalul Gorj, i-a respins deja lui Ciurel solicitarea, acesta sperând acum ca magistraţii de la Curtea de Apel Craiova să îi facă dreptate.

Speranţe în aceiaşi instanţă şi-a pus şi fostul director comercial Gheorghe Iliescu, schimbat de Ciurel din funcţie în mai 2008. Iliescu a contestat şi el decizia de schimbare din funcţie, dar procesul nu s-a mai terminat nici până acum. Fostul director comercial de la CE Rovinari a avut parte de două sentinţe, una favorabilă şi una defavorabilă, date la Tribunalul Gorj, Curtea de Apel Craiova dispunând de fiecare dată rejudecarea procesului la Târgu Jiu. Instanţa de la Craiova a dispus ultima rejudecare la sfârşitul anului trecut, motivarea sentinţei nefiind redactată nici până acum pentru ca procesul să se poată relua la Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: