„Clarvăzătoare“ în arestul poliţiei

O asa zisa clarvazatoare din Arges a ajuns in arestul politiei Targu Jiu, dupa ce a inselat o gorjeanca. Victima si-a pus bijuteriile intr-un ziar pentru a fi descantate. Pentru a scapa de farcemece, femeia naiva a fost de acord sa deschida ziarul dupa 15 minute, dar a gasit in locul inelului si al verighetei doar bucatele de hartie. Politistii au intervenit rapid si au tras pe drepta masina escroacei, care a fost dusa in arest pentru 24 de ore. Femeia de 35 de ani din Târgu Jiu a fost acostată lângă Coloana Infinitului de o aşa-zisă clarvăzătoare, care i-a zis că are farmece. Escroaca de 44 de ani este din judeţul Argeş şi i-a spus victimei că poate scăpa de farmece doar dacă scoate bijuteriile din ziarul împăturit după 15 minute. Timp în care acesta s-a făcut nevăzută. Victima înşelătoriei a anunţat la timp poliţia, care a oprit maşina cu care escroaca se deplasa. Femeia a fost dusă în arestul poliţiei pentru 24 de ore.

Pentru a o prinde pe clarvăzătoare, poliţia a organizat un filtru în pe DN 67. După aproximativ 15 minute de la sesizare, pe raza comunei Scoarţa, poliţiştii au oprit autoturismul indicat de partea vătămată.

Bijuteriile sustrase au fost restituite femeii înşelate. Poliţia continuă cercetările pentru a identifica şi alte victime. (M.N.)

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: