Clinică de peste un milion de euro în Târgu-Jiu

Clinica Polisano a deschis de curând un centru în Târgu-Jiu, investiţia ridicându-se la peste un ,ilion de euro. Astfel de centre de sănătate mai există în Bucureşti, Sibiu, Odorheiul Secuiesc, Bistriţa Năsăud, Roman şi Mircurea Ciuc. La 1 octombrie 2009 în Municipiul Târgu-Jiu a fost inaugurat Centrul de Dializă Polisano destinat bolnavilor cu probleme renale cu o serie de facilităţi.

Valoarea totală a investiţie a fost de un milion şi jumătate de euro, iar aparatura medicală este produsă în Germania şi este de ultimă generaţie. Este singurul centru din Gorj care funcţionează la standarde europene şi are o capacitate de 35 de locuri. Fiecare pat are montat câte un televizor cu ecran LCD, pacienţii se pot conecta la Internet şi beneficiază şi de o masă gratuită la jumătatea tratamentului de dializă. Pe lângă aceste facilităţi pacienţii au şi alte beneficii „Bolnavii dializaţi în Centrul de la Târgu-Jiu primesc servicii medicale gratuite în Spitalul Privat Polisano de la Sibiu, atât ei cât şi rudele de gradul întâi. Mai mult decât atât, deşi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate decontează un număr limitat de tratamente de hemodiafiltrare, care este o metodă nouă de dializă, Centrul Polisano, oferă tratament gratuit prin hemodiafiltrare la toţi pacienţii care au indicaţii de la medic, diferenţele de preţ fiind suportate de firma noastră. Noi le oferim pacienţilor condiţii excelente de cazare şi servicii medicale la standarde europene şi punem mare preţ pe calitatea actului medical.” a declarat Lidia Florescu, medic nefrolog şi totodată Directorul Policlinicii Polisano din Târgu-Jiu.

Cei mai buni medici

La nici un an de la inaugurarea Centrului de Dializă, Clinica Polisano s-a extins, iar pe 1 martie s-a deschis şi o policlinică privată. Aici cei mai buni medici specialişti din Judeţul Gorj oferă consultaţii şi servicii medicale prin cabinetele de nefrologie, medicină internă, ecografie, neurologie, neurologie infantilă, cardiologie şi ginecologie. În aceste cabinete îşi desfăşoară activitatea medici specialişti, bine pregătiţi, cotaţi ca cei mai buni profesionişti la nivelul comunităţii. „Policlinica Polisano a fost deschisă de foarte puţin timp şi vine în sprijinul gorjenilor care au probleme de sănătate şi care vor să fie investigaţi în condiţii bune şi la standarde europene. Pe lângă aparatură performanţă cu care au fost dotate cabinetele, aici  lucrează cei mai buni specialişti din Gorj. Pacienţii nu trebui să facă altceva decât să apeleze numărul de telefon 0253-222251, unde va răspunde cineva de la recepţie, care le va oferi gorjenilor toate informaţiile despre dotarea cabinetelor, serviciile şi investigaţiile medicale făcute în cabinetele Clinicii Polisano, despre medicii care îşi desfăşoară activitatea aici. Pentru a nu pierde timpul pacienţii noştri îşi pot face şi analizele medicale recomandate de medic la laboratorul Clinicii Polisano. Mai mult decât atât, pacienţii dializaţi, beneficiază de consultaţii gratuite la Cabinetele clinicii Polisano“, declară Lidia Florescu.

Dacă vreţi să beneficiaţi de servicii medicale la standarde europene, oferite de cei mai buni medici specialişti din Gorj treceţi cu încredere pragul Clinicii Polisano din strada Lt. Col. Dumitru Petrescu, zona CAM, din Târgu-Jiu sau sunaţi pentru mai multe informaţii la 0253-222251.

Vizualizări: 2,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: