Clubul Fishing vrea pistă de pescuit sportiv în Gorj

Un club sportiv din Gorj vrea să construiască prima pistă de pescuit sportiv din judeţ. Mai exact, în comuna Albeni, va fi construit un lac de Clubul Sportiv Gorj Fishing, autorizat de Federaţia Română de Pescuit Sportiv. Suprafaţa ce va fi pusă la dispoziţie de Primăria Albeni în acest scop va fi de aproximativ 25 de hectare şi se află la intrarea în comună.

Preşedintele Clubului Sportiv Gorj Fishing, Valentin Ionescu, spune că va fi prima pistă de pescuit sportiv din judeţ, iar lucrările vor fi demarate cât de curând. „Este vorba de o suprafaţă de 25 de hectare situată la intrarea în comuna Albeni. Terenul este al comunei, iar după încheierea contractului cu primăria va trebui să găsim o societate care să care balastul de acolo. Lacul pe care îl vom realiza va fi administrat de Clubul Sportiv Gorj Fishing, care va organiza competiţii de pescuit cu membrii clubului”, afirmă Valentin Ionescu. Respectivul lac va fi populat în mare parte cu crap. „Este singurul loc din judeţ pe care l-am găsit. Am încercat să găsim terenuri şi în Târgu Jiu, în Panduraşul sau în zona Ciocârlău, dar nu am primit acceptul primăriei”, mai menţionează Valentin Ionescu.

OBIECTIVE

Federaţia Română de Pescuit Sportiv a fost înfiinţată la 4 martie 2011 şi are scopul de a organiza, administra, coordona şi controla activitatea de pescuit sportiv pe teritoriul României la toate nivelurile. Odată cu înfiinţarea Federaţiei Române de Pescuit Sportiv toate structurile care organizau competiţii de pescuit sportiv şi-au pierdut calitatea de organizatori de competiţii sportive cu caracter oficial.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: