Clubul Pandurii contraatacă în cazul Iordache

Conducerea clubului Pandurii a anunţat că va ataca noua decizie a Comisiei pentru Statutul Jucătorului emisă ieri în cazul Ilie Iordache. CSJ a dat din nou câştig de cauză celor de la Dinamo în acest caz decizând că  Pandurii Târgu Jiu va trebui să plătească cea de-a doua rată din transferul lui Ilie Iordache, respectiv 250 000 de euro. Pandurii nu recunosc acest transfer ca fiind corect efectuat având dubii în cazul actelor prezentate de clubul Dinamo, solicitând ca şi la înfăţişarea de la prima tranşă din acest transfer un document care să fie corect întocmit.

În urma şedinţei de ieri a CSJ  s-a comunicat clubului Pandurii faptul că s-a decis să fie achitată şi cea de-a doua rată de contract pentru transferul lui Ilie Iordache. Comisia obligă practic clubul gorjean la plata sumei de 250.000 de euro reprezentând a doua tranşă din acest transfer deşi Pandurii nu recunosc actele de transfer ca fiind corect întocmite.  Decizia nu este însă definitivă şi irevocabilă după cum a precizat secretarul general al clubului, Daniel Băloi.

Preşedintele Marin Condescu a declarat că va face recurs la decizia comisiei, clubul Pandurii urmând să atace în termenul legal de cinci zile această decizie la CAF:  „Nu vom plăti aceşti bani pentru că nu considerăm că e corect iar decizia poate fi atacată. Vom merge la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal în acest sens. Vom plăti doar dacă şi ultima instanţa nu ne va da câştig de cauză şi va fi o decizie definitivă şi irevocabilă. Dar am mai spus că vom plăti numai ca urmare a deciziei unei comisi care la un control ulterior va trebui să răspundă în faţa organelor de justiţie. Acordul de transfer pe care l-a dat Dinamo nu e unul însuşit de noi şi din acest motiv refuzăm să plătim în baza acestuia.” Preşedintele a declarat că va merge mai departe şi încazul Vranjkovic. „Ne judecăm în continuare în cel de-al doilea caz al transferului lui Vranjkovic pentru că am primit un răspuns oficial de la LPF prin care se arată clar că documentul pe care Dinamo l-a depus la CAF pentru a înclina balanţa în favoarea lor nu există înregistrat la Ligă şi  ca atare nu rezistă ca act în comisiile sportive. Îmi pare rău că la CAF nu se verifică aceste documente, dacă sunt conforme cu ralitatea şi sunt înregistrate la LPF sau FRF”  a mai precizat preşedintele clubului gorjean. În acest caz Pandurii susţin că Dinamo nu a achitat ultima tranşă din transferul bosniacului şi au solicitat, conform contractului, revenirea la Târgu Jiu a jucătorului bosniac. Clubul Dinamo neagă însă aceste afirmaţii ale gorjenilor şi spune că întraga sumă a fost achitată.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: