Clujenii s-au scandalizat: „E o desconsiderare a noastră!”

Conducerea celor de la U Cluj s-a scandalizat după ce echipa a oaspete a pierdut meciul acuzând oficialii FRH de desconsiderare a unei competitoare. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Clujenii au fost deranjaţi de demersul oficialilor Federaţiei Române de Handbal, de a veni cu medaliile de bronz la Târgu Jiu în condiţiile în care locul trei era ocupat de Ştiinţa Bacău înaintea disputării partidei deoarece băcăuanii disputaseră ultimul meci din acest sezon cu o zi înainte. "Este o desconsiderare clară a clubului nostru de către federaţie. Nu am văzut ceva mai urât de când activez în handbal, a fost ca şi cum federaţia a decis cine ia medaliile dintre Târgu Jiu şi Bacău. Dacă noi băteam, ce făceau, mergeau cu medaliile la Bacău după o zi, când echipa aia a jucat joi ultimul meci din sezon- Şi Bacău avea aceleaşi şanse la medaliile de bronz. Clubul nostru se simte jignit de demersul federaţiei. Nu reproşez arbitrajul. Au fost doi arbitri tineri, aia săracii ce să facă, atunci când au văzut toate medaliile acelea, diplome, tricouri pentru gazde- Nu acuz adversara şi nici arbitrii. Mă repet: demersul federaţiei de a aduce medaliile înaintea meciului a fost o desconsiderare la adresa noastră", a declarat managerul echipei "U" Transilvania Cluj, Mihai Tritean.

Stângă a găsit o explicaţie a acestor acuzaţii ale oaspeţilor prin faptul că aceştia au venit motivaţi de cei de la Bacău: „I-a motivat Bacăul. Dacă e Sanie la Bacău nu mai am alte cuvinte, dar aşa se practică”.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: