Cocină: UNPR este pe locul 4 în Gorj

Gheorghe Cocină, noul preşedinte al UNPR Gorj, este mulţumit de nivelul la care este partidul, aşa cum l-a preluat după ce în ultimul an filiala a fost condusă de Marius Vlaicu şi Dan Ilie Morega. Interesant este că, invitat ieri la Interviurile Infinit FM, Cocină a spus că partidul stă bine în sondaje mulţumită lui Dan Ilie Morega. Asta în condiţiile în care Morega a spus că pleacă din partid pentru că nu a reuşit să-şi transfere popularitatea asupra UNPR.

Reporter: Aţi preluat de puţin timp şefia filialei UNPR. Cum stă partidul?

G.Cocină: Este greu, pentru că mai e puţin timp până la alegeri, câteva luni. Dar nu pot să spun că nu s-a muncit. Am lucrat continuu în ultimul an, am făcut organizaţii, cât a fost domnul Morega am şi crescut în sondaje, eu regret că a plecat, dar am înţeles că a avut unele motive.

Reporter: Oricum nominalizarea dvs. a fost o surpriză, pentru că se vehicula numirea lui Ionel Manţog în fruntea organizaţiei.

G.Cocină: Recunosc că a fost o surpriză şi pentru mine, pentru că nu am fost consultat nici rugat să accept această nouă provocare şi cred că este o poziţie onorantă, aceea de preşedinte de partid, chiar dacă este al patrulea ca mărime prin judeţ.

Reporter: O să se supere alte partide pentru această afirmaţie.

 G.Cocină: Nu au de ce să se supere, pentru că aşa este după sondajele pe care noi le avem şi UNPR este la 5,6%. În faţă mai sunt PSD, PNL, PDL.

Reporter: Ar mai fi Partidul România Mare, Partidul Poporului, Partidul Conservator…

G.Cocină: Nu le fac eu evaluarea, fiecare trebuie să îşi facă. Eu zic că acolo e locul UNPR, pe locul 4, şi sperăm să şi confirmăm asta în alegeri.

Reporter: Multă lume se întreabă dacă nu sunteţi doar temporar în fruntea UNPR, până la numirea lui Ionel Manţog.

G.Cocină: Eu sunt interimar, iar ca orice interimat, trebuie confirmat prin alegeri. Că voi rămâne eu, că nu voi rămâne, eu îmi voi face treaba ca şi cum ar fi o permanenţă. Că dacă aş sta aşa, cu dacă şi cu parcă…

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: