Cojocaru testează doi jucători noi în cantonament  

Pandurii Târgu Jiu se află în cantonament la Timișoara, acolo unde gorjenii mai testează o serie de jucători pentru a completa lotul. Pandurii a câștigat marţi cel de-al treilea amical din perioada de pregătire în care au mai fost testaţi doi jucători, dar şi cei doi care se pregătesc deja cu lotul de mai mult timp.

Pandurii a folosit, în amicalul de marţi cu Ghiroda și Giarmata Vii, încă patru jucători care nu sunt sub contract cu clubul. Este vorba de Filip, Răchișan, Corduneanu şi Sylla.

În timp ce primii doi se află de câteva zile în pregătire cu gorjenii, Carlos Corduneanu și Maurice Sylla s-au aflat la primul amical cu echipa din Târgu Jiu.  Corduneanu este un fundaș dreapta în vârstă de 22 de ani, sosit de la Știința Miroslava din Liga 3, iar Sylla este un ”închizător” cu cetățenie franceză, de 27 de ani, care provine din Liga a 5-a din Franța, de la FC Noysi le Grand.

Aflat cu Pandurii de la începutul pregătirii, Daniel Filip a jucat ultima dată la ACS Poli Timișoara, iar Ștefan Răchișan a jucat pentru SR Brașov.

În primele trei meciuri amicale, Pandurii a înregistrat două victorii, cu CSC Dumbrăvița, scor 1-0,  şi cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii,tot cu 1-0.  În cel de-al treilea amical Pandurii a înregistrat un eşec usturător cu Ripensia, scor 0-4.

Jucătorii de la Pandurii  vor reveni la Târgu Jiu în week-end, şi, conform programului anunţat iniţial ar mai avea programate amicale cu CSM Slatina (10 februarie), U Craiova 1948 SA (13 februarie) și CS Hunedoara (20 februarie).

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: