Pandurii continuă activitatea şi merge mai departe

Înalta Curte de Casație și Justiție nu a dat miercuri verdictul final în procesul dintre Pandurii Târgu Jiu și membrii asociați, aşa cum se aşteptau gorjenii. Magistraţii au motivat că decizia  a fost amânată pentru 24 martie pentru a studia ultimele documente depuse la dosar de intervenienţi.

Directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu, a precizat că, din cauza unor intervenienți în proces, decizia s-a mai amânat cu mai bine de o lună, clubul descurcându-se şi aşa destul de greu din cauza lipsei banilor. „Orice amânare mai aduce câteva zile dificile pentru ceea ce înseamnă activitatea clubului dar ne vom continua activitatea şi vom merge mai departe. Nu ştiu de ce a apărut această amânare, mă depăşesc aceste forme juridice, au fost nişte intervenienţi în proces şi s-a mai dau un termen până pe 24 martie”, a precizat oficialul de la Pandurii.

Acesta consideră aceste intervenţii doar nişte simple şicane: „Este de foarte, foarte mult timp acest proces, este incredibil cît de mult timp a putut să se tergiverseze acest proces şi căt a durat această situaţie, sper să termine odată şi cu aceste şicane”.

Membrii asociaţi nu au mai putut depune alte documente decât cele prezentate la Curtea de Apel Craiova, iar intervenienţii care au cerut acum amânarea nu sunt parte din proces şi nu pot  decât să mai amâne decizia finală.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: