Concurs cu cântec pentru şefia Gărzii de Mediu Gorj

Concursul pentru şefia Gărzii de Mediu Gorj se anunţă unul destul de controversat. Dacă Gheorghe Sanda, actualul şef interimar, şi-a arătat intenţia de a participa, fostul comisar şef, Ovidiu Ilie, spune că nu va candida pentru acest post. Acesta cataloghează concursul ca fiind unul ilegal şi îl va contesta.

Concursul pentru postul de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj va avea loc în data de 20 februarie. Singurul care şi-a exprimat intenţia de a candida pentru acest post este actualul şef interimar al instituţiei, Gheorghe Sanda, care a declarat acest lucru la un post local de televiziune. „Din luna noiembrie am coordonat activitatea comisariatului deţinând interimatul. În luna februarie ANFP scoate la concurs postul, concurs la care, în principiu, voi participa”, declara Gheorghe Sanda.

Pe de altă parte, fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj, Ovidiu Ilie, spune că nu va participa la concurs. Acesta precizează că şi-a câştigat postul în instanţă şi aşteaptă ca decizia să fie pusă în executare. Mai mult, acesta spune că va contesta concursul pe care îl consideră ilegal mai ales că se va desfăşura în perioada în care el încă se află în preaviz.  “Sunt în preaviz până în 21 februarie şi nu vreau să particip la concurs. Rămân de părerea că este un concurs ilegal. Acest post trebuia să mi se ofere mie, dat fiind faptul că mi-am câştigat acest drept în instanţă. O să contest concursul. Nu au avut bunul simţ să aştepte terminarea perioadei de preaviz. În perioada aceasta eu îmi exercit îndatoririle de serviciu. Dacă statul vrea să plătească, o să cer daune şi salarii din urmă, voi merge până la CEDO dacă este nevoie”, a declarat Ovidiu Ilie.

REFUZ

Se vehicula că şi comisarul Simona Cornea ar fi interesată de postul de comisar şef. Aceasta neagă orice interes pentru acest post şi spune că nu va participa la concurs. “Nu particip la concurs şi nu îmi doresc postul sub nicio formă”, a precizat Simona Cornea.  

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: