Concurs pentru şefia Şcolii Populare de Artă, în aprilie

Consiliul Judeţean Gorj a demarat procedurile în vederea organizării unui concurs pentru ocuparea funcţiei de director de la Şcoala Populară de Artă. Aspiranţii la postul de conducere îşi vor putea depune dosarele începând cu data de 1 aprilie. În zilele următoare, Ministerul Culturii urmează să nominalizeze un reprezentant care să facă parte din comisia de examinare.

Postul de director al Şcolii Populare de Artă va fi scos la concurs luna viitoare. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj au întocmit un calendar de examen care urmează să fie trimis Ministerului Culturii spre aprobare. „În momentul de faţă, întocmim caietul de sarcini şi fixăm nivelul de studii şi celelalte condiţii pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi. În câteva zile vom trimite propunerea noastră de calendar la Ministerul Culturii şi aşteptăm ca dumnealor să desemneze o persoană care să facă parte din Comisia de concurs”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean Gorj.

Depunerea dosarelor se va putea face începând cu data de 1 aprilie. „În jurul datei de 1 aprilie începem etapele premergătoare concursului. Vorbim de înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarelor. Intenţionăm ca şi concursul propriu-zis să aibă loc până la sfârşitul lunii viitoare, însă data exactă o vom comunica în perioada imediat următoare, după ce ministerul ne avizează propunerea de calendar”, a menţionat Mădălina Ciolocoi.

Anul trecut, concursul a fost organizat de două ori, însă funcţia a rămas în continuare vacantă. În momentul de faţă, interimatul Şcolii Populare de Artă este asigurat de către Viorel Gârbaciu, cel care conduce instituţia de cultură de aproximativ 10 ani.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: