Despăgubiri pentru gorjenii împroprietăriţi cu drumul de la Slivileşti

Primăria comunei Slivileşti încearcă să rezolve problema drumului judeţean cu care au fost împroprietăriţi doi gorjeni. Constantin Parpală şi sora sa Polina Popescu au blocat circulaţia rutieră în urmă cu aproximativ o săptămână. 

Potrivit autorităţilor locale circulaţia este deschisă pe traseul Miculeşti-Motru. Primarul Sorin Bucurescu spune că a propus proprietarilor despăgubiri în cuantum de 10.000 de lei. „În momentul de faţă, circulaţia este deschisă între Miculeşti şi Motru. Am avut discuţii cu proprietarii drumului şi cu cei de la Carieră. Li s-au propus despăgubiri în cuantum de 10.000 de lei. Rămâne de văzut dacă aceştia vor accepta sau nu banii”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti.

Polina Popescu şi fratele său Constantin Parpală au fost puşi în posesie de un executor judecătoresc, în baza unei sentinţe definitive date de instanţele de judecată. În perioada în care au început procesele drumul judeţean avea un alt traseu, abătut cu circa 100 de metri de la actuala rută, devierea fiind generată de o alunecare masivă de teren. Pământul a luat-o atunci la vale, iar autorităţile şi cei din minerit au decis să construiască o variantă provizorie peste nişte terenuri agricole.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: