Concursul lui Işfan pentru şefia ISJ, amânat

Ministerul Educaţiei a suspendat concursurile pentru ocuparea celor 42 de posturi de inspector şcolar general, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 20 iulie – 15 septembrie, potrivit reprezentanților presei centrale. Printre aceştia se află şi inspectorul general adjunct al ISJ Gorj, Ion Işfan, care concura pentru postul de inspector general adjunct.

"Concursurile se amână pentru altă dată. Sunt foarte multe activităţi care se desfăşoară acum – definitivatul, concursul de titularizare, a doua sesiune de bacalaureat, şi cei care sunt acum trebuie să se concentreze pe aceste activităţi. Concursurile vor avea loc în septembrie, după ce începe şcoala", a declarat pentru secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Stelian Fedorca.

Înscrierea candidaţilor pentru concurs urma să aibă loc în perioada 27 iulie - 3 august 2012. Desfăşurarea concursului şi afişarea rezultatelor erau programate pentru intervalul 20-27 august. Emiterea ordinelor de numire era prevăzută pentru data de 15 septembrie. (M.M.)

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: