Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concursul „Şcoala din tinda bisericii” şi-a desemnat câştigătorii

Catedrala mitropolitană „Sfântul Dumitru” din Craiova a găzduit vineri, 12 octombrie, festivitatea de premiere în cadrul Concursului naţional de creaţie literară „Şcoala din tinda bisericii”, faza pe Arhiepiscopia Craiovei (judeţele Gorj şi Dolj), organizat prin Biroul de învăţământ, activităţi cu tineretul şi catehizare.

Juriul a ales din cele 54 de lucrări înscrise în concurs, nouă câştigători pe secţiunile Literară, Artistică şi Multimedia, după cum urmează: Mihnea Cristian Stancu, Diana Ştefania Croicu şi Bianca Sîbu – locul I, Rodica Constantin, Răzvan Ciort şi Camelia Volitiru – locul II, Alexandra Catană, Ana-Smaranda Ruşinaru şi Elvira Chibzuloiu – locul III. Tinerii au fost premiaţi cu laptopuri, tablete şi desktopuri, oferite de Patriarhia Română, în parteneriat cu Organizaţia World Vision, în cadrul proiectului catehetic „Alege şcoala!”. „Biserica a fost dintotdeauna strâns legată de scoală iar şcoala a fost produsul Bisericii. Dacă aici au învăţat cărturari, caligrafi şi muzicieni deosebiţi, este rolul Bisericii, al dascălilor care au fost înaintea noastră. De aceea niciodată să nu uităm să îi pomenim pe înaintaşii noştri şi să rugăm pe Bunul Dumnezeu să înmulţească talantul pe care vi l-a daruit. Aceste premii sunt o recunoaştere a valorilor pe care le aveţi de acum şi care cu siguranţă se vor materializa mai târziu în lucrări care să dăinuiască şi să ne aducă aminte că aici, din Şcoala din tinda Bisericii, aţi pornit către afirmare în viaţă”, le-a spus elevilor părintele Vladimir Dărângă, ecleziarhul Catedralei mitropolitane „Sfântul Dumitru” din Craiova.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: