Concursuri la Primăria Rovinari. „Vor pleca 10-15 oameni acasă!”

În plină campanie electorală, la Primăria Rovinari este anunțată restructurare în rândul personalului. Autoritățile vor să organizeze concursuri pe fiecare post, iar cei care nu vor lua o notă bună vor fi dați afară. „Vor pleca în jur de 10-15 salariați”, a spus primarul Robert Filip.

Edilul Robert Filip a explicat că restructurarea se va produce în cel mult trei săptămâni. Vor fi organizate concursuri pentru toți angajații din cadrul primăriei și vor fi făcute concedieri. “Trimitem la ANFP și facem restructurarea în două, trei săptămâni. Am făcut lucruri bune cu oameni târâș după câțiva oameni. Sunt oameni care nici acum nu au înțeles că trebuie să lucrezi și nu să-mi spui mie că hârtia e pe circuit. În plină campanie electorală, vom face concursuri pe anumite posturi unde să rămână cei mai buni oameni. De restul nu mai avem nevoie. Cei care sunt pe aceeași funcție vor da concursuri. Posturile vor fi desființate. În loc să simplificăm totul, îngreunează tot sistemul. Plimbă hârtiile, mi le uită, nu se ocupă de ce au de făcut, nu urmăresc lucrările”, a declarat edilul, la Târgu Jiu TV.

În total, vor pleca acasă cel puțin zece angajați, a mai adăugat primarul: „Rolul meu să aduc bani, să aduc investitori și să văd lucrurile de undeva de sus, nu să stau eu să verific dacă ăla și-a făcut lucrarea bine sau nu, dacă a pus sau nu bordura bine. Vor pleca 10—15 angajați acasă. Am întrebat 10 oameni din echipa mea. Nouă mi-au spus să nu fac asta, în perioadă de campanie. Dacă nu învățăm să avem un mod de lucru corect, nu reușim nimic”.

Programul de restructurare a mai fost anunțat de primarul Filip, dar iată că oamenii vor pleca acasă în campania electorală.

Vizualizări: 2,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: