Condamnare pentru afaceristul Benegui!

Magistrații gorjeni au pronunțat sentința în dosarul în care omul de afaceri Marius Benegui a fost trimis în judecată pentru că l-ar fi lovit pe antrenorul Florin Popete și ar fi fost la fel de „pașnic” și față de alte persoane.

Inculpatul s-a declarat mereu nevinovat, dar lucrurile par să nu fie tocmai așa, acum instanța dispunând condamnarea sa. Marius Benegui a încasat mai multe amenzi penale, strângând în total peste doi ani de zile.

Afaceristul nu are însă un cazier tocmai curat, iar „cozile” din trecut îi creează acum probleme. „Revocă suspendarea condiţionată a pedepsei de 6 luni închisoare aplicată inculpatului Benegui Ilie-Marius prin sentinţa penală nr. 2250/21.12.2011 pronunţată de Judecătoria Târgu-Jiu, definitivă prin decizia penală nr. 101/02.05.2012 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, care se va executa alături de pedeapsa aplicată în cauză, în total inculpatul urmând să execute 6 luni închisoare conform art. 60 Cod penal şi 5.100 lei amendă penală conform art. 559 Cod pr. pen. În baza art. 72 Cod penal, deduce din perioada de executat durata reţinerii din data de 13.05.2014 până la data de 14.05.2014. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 63 Cod penal privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii”, a stabilit instanța.

Marius Benegui ar urma să își despăgubească victimele, instanța admițând cererile depuse de cei care au avut de-a face cu nervii și furia omului de afaceri, se arată în sentința instanței, care nu este una finală.

Vizualizări: 4,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: