Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnare și despăgubiri de mii de euro după un accident mortal

Verdict al magistraților de la Judecătoria Novaci într-un dosar în care un bărbat de 40 de ani din Târgu Jiu a fost judecat pentru ucidere din culpă. Dumitru Ciobanu a fost implicat într-un accident mortal în urmă cu ceva vreme, iar acum a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, timp în care trebuie să fie permanent la dispoziția autorităților. El trebuie să își justifice sursele de venit, să nu plece de acasă mai mult de cinci zile fără să anunțe, dar și să nu mai comită o nouă faptă asemănătoare. Magistrații au stabilit acum și cuantumul despăgubirilor pe care ar urma să le primească rudele victimei lui Ciobanu, în cazul în care sentința rămâne definitivă și nu va fi modificată în cazul unei contestații, banii urmând să fie achitați, în principal, de firma de asigurări, care are însă propriile sale probleme financiare.

„Obligă în solidar Societatea de Asigurare –Reasigurare Astra şi Fondul de Garantare al Asiguraţilor să plătească părţilor civile, astfel:10.000 euro daune morale lui Roşianu Adrian, reprezentând daune morale şi 10.000 lei daune materiale; 10.000 euro daune morale lui Gheorghe Marian; 10.000 euro daune morale lui Gheorghe Mihăiţă; 15.000 euro daune morale lui Gheorghe Viorica; 2.000 euro daune morale lui Gheorghe Marian-Bogdan; 2.000 euro daune morale lui Gheorghe Alexandru Ionuţ; 2.000 euro daune morale lui Gheorghe Maria-Mihaela”, a decis instanța, verdictul nefiind unul definitiv.

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: