Condescu nu crede în schimbarea sa cu Prunariu

Şeful pandurilor, Marin Condescu, nu crede că va fi schimbat de la conducerea clubului. În ultimele zile, pe anumite surse, a apărut informaţia conform căreia Laurenţiu Ciurel vrea să-i dea o nouă lovitură lui Condescu, înlocuindu-l cu Mihai Prunariu. Mai mult, Condescu spune „nu” şi deciziei judecătoreşti de a returna aproape 2 milioane de euro către fosta SNLO.

Condescu ignoră decizia Curţii de Apel Craiova care a decis ca Pandurii să returneze 8 milioane de lei către bugetul SNLO. Instanţa a considerat că suma de aproape două milioane de euro a fost acordată ilegal, dând astfel dreptate raportului de audit întocmit la SNLO pentru perioada 2009-2011. Condescu crede că pandurii sunt însă departe de acest litigiu.„Nu suntem noi implicaţi în procesul ăsta şi n-am fost niciodată. Aia e o scornire de-a voastră, dar vă las, ce trebuie să vă opresc eu? Sunteţi liberi... Nu există nicio decizie şi clubul nu este implicat în acest proces, dar procesul a început pe 12 aprilie. N-are cum să se dea decizia să returnăm banii. Complexul s-a angajat prin două hotărâri de Guvern, prin bugetul de venituri că cotizează în anul respectiv cu suma respectivă la tot fotbalul, nu numai Pandurii. Că i-a dat din buzunarul stâng şi nu din dreptul, nu e problema noastră şi nu este să spunem, pagubă la companie şi nici pierdere financiară. Dar este un control, cum am văzut şi zilele acestea, distrăgându-se atenţia de la adevăratele probleme ale Complexului, care vizează mai multe activităţi, printre ele este atinsă şi această problemă cu finanţarea, dar nu este niciun fel de problemă nici acum şi nici pe viitor. Iar clubul Pandurii Tg-Jiu, în cazul în care Complexul va avea vreo problemă, nu are nicio teamă că nu va avea finanţare”, crede preşedintele pandurilor.

Nu crede că va fi schimbat

Condescu nu crede nici în zvonurile care spun că şeful CEO, Laurenţiu Ciurel, vrea să-l schimbe de la conducerea clubului cu Mihai Prunariu. Condescu neagă că ar fi în conflict cu Ciurel după ce acesta a decis să reducă finanţarea către Pandurii pentru sezonul viitor. „N-am auzit şi nici nu cred că Ciurel a zis aşa ceva. Păi noi ne luăm după zvonuri? Păi câte zvonuri sunt despre Pandurii de când am promovat şi până acum? Nu există absolut nicio problemă între mine şi domnul Ciurel. Nu ar trebui să avem emoţii că nu ar mai fi finanţare la Pandurii. Niciodată nu s-a pus în discuţie ca Complexul să nu mai finanţeze clubul.”

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: