Condescu şi Pustai, supăraţi pe jucători după eşecul cu Steaua

Pandurii au pierdut cu Steaua, dar asta nu e un capăt de ţară. Roş albaştrii au arătat că formează cea mai tare echipă din acest sezon şi au câştigat pe merit titlul de campioană. Deranjantă a fost însă evoluţia pandurilor, una temătoare, nicidecum demnă de o echipă care vrea să termine sezonul pe loc de Europa League.

Evoluţia pandurilor de pe Arena Naţională i-a deranjat atât pe şeful Condescu cât şi pe Cristi Pustai. Cei doi vor să uite cât mai repede eşecul cu Steaua şi se concentrează pe duelul de joi cu Viitorul Constanţa.

Condescu a rămas cu banii în buzunar

Şeful pandurilor, Marin Condescu era supărat la final pe jucătorii săi cărora le promisese un cec în alb în cazul în care băteau Steaua. „Victoria Stelei nu poate fi pusă la îndoială. N-am arătat niciun fel de voinţă...Eu cred că am o mare parte din vină şi-mi asum lucrul ăsta. M-au întrebat înainte de meci pe ce primă se joacă şi le-am spus că bateţi şi cereţi cât vreţi. Le dădeam cât vroiau ei. Aşa verificam şi simţul măsurii şi le dădeam şi un imbold în plus. Dacă nu era Mingote, era 4-0, 5-0, era mai clar. 500 de euro punctul pentru locul 2 e puţin pentru ei, acum le-am zis că le dau cât vor. Nu dăm bani mulţi, dar îi dăm la timp. Salariile nu sunt mari, nici primele, jucăm pe 500 de euro punctul, dar acum le-am zis jucaţi pe cât vreţi voi. Mi-aş fi dorit foarte mult să batem Steaua”, spune Condescu. 

Pustai: „Am fost timoraţi !”

Pustai e dezamăgit că nu a putut continua tradiţia rezultatelor bune contra Stelei. Antrenorul era neînvins în faţa roş albaştrilor din 2010. „Am început foarte slab, ca o echipă mică, timorată de forţa adversarului. Nu trebuia să-i respectăm aşa tare. După ce i-am certat de la vestiar la pauză, au ieşit altfel de la cabine. Dacă am fi jucat tot meciul ca în repriza a doua, era altceva. Atât am putut, e normal să-l trecem la capitolul istorie, din înfrângeri înveţi cel mai mult. Le-am spus jucătorilor să ridice capul şi să coboare nările, dar unii n-au înţeles”, comentează antrenorul pandurilor.

4 – eşecul cu Steaua a fost al patrulea la Pandurii pentru Pustai. Antrenorul a mai bifat 6 victorii şi nu are nici un egal în 10 meciuri de la sosirea la Tg-Jiu !

„Avem valoare, nu am ajuns întâmplător pe locul 2, mai sunt 5 etape. Pentru Tg-Jiu, pentru Pandurii, e o realizare că am ajuns cu 6 etape înainte de final să jucăm derby-ul campionatului. Să sperăm că vom face cât mai multe puncte până la final şi să aducem bucurie în Gorj.”          Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: