Conservatorii şi-au prezentat cei trei candidaţi

Conservatorii gorjeni și-au prezentat ieri candidaţii pentru alegerile locale. Nici nu a fost un lucru greu având în vedere că PC-ul a primit doar trei primării în urma negocierilor cu peneliştii. Astfel, în comuna Dănești va candida profesorul Marcel Bâzu, la Samarineşti Gheorghe Modoran, iar la Primăria Cătunele Mihail Niţoi. La ora actuală cele trei localităţi sunt conduse de primari ai PD-L-ului. Cel care i-a prezentat pe cei trei candidaţi a fost vicepreşedintele PC-ului, Marius Borcan.

Vicepreşedintele PC Gorj, Marius Borcan, care se ocupă cu organizarea alegerilor în filială, i-a anunţat ieri pe cei trei candidaţi la primăriile Dăneşti, Samarineşti şi Cătunele. Profesorul Marcel Bâzu, candidatul la Primăria Dăneşti este la ora actuală consilier local şi un fost pesedist, care a trecut la conservatori în luna februarie. Acesta a fost primar în comună timp de 14 ani şi spune că are în plan să termine de modernizat drumurile din localitate. Gheorghe Modoran, candidatul la Primăria Smarineşti, este consilier local. Acesta a fost viceprimar, iar pentru o mică perioadă a îndeplinit şi funcţia de primar. ”S-a făcut numai un kilometru de asfalt şi ală de trei metri lăţime, cu costuri enorme, iar proiectele demarate de mine s-au abandonat”, menţionează Gheorghe Modoran.

Mihail Niţoi, candidat la Primăria Cătunele, a fost ales consilier din partea PRM în anul 2008, dar i-a fost ridicat sprijinul politic. ”Voi încerca să aduc fonduri europene, în comparaţie cu primarul, care nu a adus niciun ban european, ci toți banii au fost din bugetul loca”, susține la rândul său Mihail Nițoi.

FUNCŢII

Vicepreşedintele Borcan a mai spus că PC vrea şi trei funcţii de viceprimar. ”Discutăm cu colegii de alianţă pentru a găsi înțelegere pentru a ocupa şi noi în urma alegerilor trei funcţii de viceprimar”, spune Borcan.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: