Consilierii locali, informați despre noii investitori de la Pandurii

Consiliul Local Târgu Jiu are pe ordinea de zi a ședinței de la începutul săptămânii viitoare o Informare privind intenția unor firme private de a intra în acționariatul clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Este vorba de mai multe firme private care ar putea ajuta echipa care de ani buni nu mai este sprijinită deloc de actualii acționari, printre care se află CL Târgu Jiu. Clubul Pandurii le cere consilierilor să își exprime un punct de vedere cu privire la această solicitare care a fost depusă la cabinetul primarului încă din 1 iulie.

Mai multe firme din Gorj și-au exprimat dorința de a intra în acționariatul clubului, se arată în informarea trimisă de Pandurii către Consiliul Local Târgu Jiu. Este vorba despre: CTM Rânca, Rutiertrans Adrian SRL, Gardena River SRL, Tehnoinstal SRL, Iosif Vacantion Tour SRL, Recosport SRL, Kristal Plus SRL, Turism Parc SRL, Macofil SA, Concord Trans SRL.

În prezent, asociați la Pandurii sunt Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu Jiu, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, iar Artego s-a retras. Este nevoie de acceptul acționarilor actuali pentru primirea de noi membri asociați. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: